POLÍTICA DE VENDA I CANCEL·LACIÓ/DEVOLUCIÓ


IDENTITAT DEL RESPONSABLE


 • Titular: La Salle Manresa
 • NIF/CIF: R0800055F
 • Domicili: La Pau 109-111 - 08243 Manresa, Barcelona
 • Correu electrònic: lasallemanresa@lasalle.cat
 • Telèfon: 938 74 03 51
 • Lloc Web: botiga.manresa.lasalle.cat

TERMES I CONDICIONS GENERALS DE LES COMANDES REALITZADES EN LÍNIA EN botiga.manresa.lasalle.cat


Les ofertes en el nostre lloc web botiga.manresa.lasalle.cat són dirigides exclusivament a famílies, alumnes i treballadors/treballadores de les escoles de LA SALLE CATALUNYA. També poden estar destinades a persones que no formin part de la comunitat educativa de La Salle (“convidats/convidades”).


En botiga.manresa.lasalle.cat li oferim productes i serveis relacionats amb els estudis dels seus fills/filles (roba esportiva, material escolar, excursions, etc.), així com productes de “merchandising” i productes de Fundacions de La Salle.


1. Formalització de la compra i lliurament de productes


 • 1.1. En realitzar una comanda, vostè declara que actua exclusivament amb finalitats privades.


 • 1.2. Per a les comandes en línia portades a cap en botiga.manresa.lasalle.cat es du a terme un contracte de compravenda que es considera formalitzat amb el pagament del producte o prestació del Servei.


 • 1.3. En clicar a "Comprar" està fent una comanda vinculant dels articles que apareixen en la cistella. El contracte vinculant es formalitza en el moment del pagament, sigui per targeta o Bizum.


 • 1.4. Tingui en compte que, amb caràcter excepcional, no tenim cap obligació de lliurar-li la comanda si els nostres proveïdors no lliuren les existències correctament o a temps, encara que nosaltres hàgim actuat conforme a la nostra pràctica habitual de comandes. Perquè puguem aplicar aquesta excepció i no assumim, per tant, cap responsabilitat, no podrem ser els responsables que els productes no estiguin disponibles i haurem d'haver-li notificat sobre la situació sense dilació injustificada. A més, no podrem haver assumit un risc de compra en relació amb el producte sol·licitat. Si el producte no està disponible, li reemborsarem qualsevol pagament que hagi efectuat, tan aviat com es pugui. En el cas de serveis com a excursions, si no pogués fer-se la sortida, li reemborsarem l'import anticipat.


 • 1.5. No assumim el risc d'haver de comprar el producte de la comanda en una altra part (risc de compra), únicament tenim l'obligació de fer lliuraments de les nostres existències disponibles i de les existències que els hàgim sol·licitat als nostres proveïdors.


 • 1.6. Ens reservem el dret de no acceptar una comanda, o de cancel·lar-lo, si es realitza mitjançant l'ús de programari, robots, rastrejadors, o qualsevol sistema automatitzat o comportament programat, així com qualsevol ús de serveis de tercers utilitzats per a realitzar una comanda en el seu nom.


2. Preus


Seran aplicables els preus establerts en els productes en la data en la qual es porta a cap la comanda. Els preus establerts són els preus finals (total), és a dir, inclouen l'impost sobre el valor afegit a Espanya al tipus impositiu legal aplicable. Fins que s'efectuï el pagament total del preu de compra, el producte continuarà sent propietat de LA SALLE CATALUNYA.


3. Pagament


El pagament es farà mitjançant targeta o Bizum, que se t'indicarà quan facis la comanda en línia.


4. Dret legal de desistiment respecte als productes de LA SALLE CATALUNYA


Quan vostè compri productes de LA SALLE CATALUNYA, disposa d'un dret legal de desistiment. Per a retornar el producte l'ha de lliurar en el centre de La Salle on va fer la compra.


 1. 4.1 Informació sobre l'exercici del dret de desistiment.


  1. Té el dret a desistir del contracte actual sense necessitat de cap justificació en un termini de catorze dies. El termini de desistiment expirarà catorze dies després del dia que vostè o un tercer que ens indiqui, diferent del transportista, adquireixi la possessió material de l'últim d'aquests productes.


  2. Per a exercir el dret de desistiment, haurà de notificar a La Salle Manresa la decisió de desistir del contracte mitjançant una declaració inequívoca de manera presencial en les instal·lacions del centre. Podrà utilitzar el model de formulari de desistiment que els facilitaran a les instal·lacions del centre.


 2. 4.2 Conseqüències del desistiment.


  1. En cas de desistiment per part seva, procedirem a reemborsar-li els pagaments que hagi efectuat, inclosos les despeses d'enviament. El reemborsament es realitzarà per transferència bancària al compte que hagi emprat per a la transacció inicial. No li cobrarem cap despesa a conseqüència del reemborsament. Podrem retenir el reemborsament fins a haver rebut els productes.


  2. Els productes hauran de ser retornats o lliurats a tot tardar en el termini de catorze dies a partir de la data en què ens comuniqui la seva decisió de desistiment del contracte.


  3. Es considerarà complert el termini si efectua la devolució dels productes abans que hagi conclòs el termini de catorze dies.


5. Atenció al client


Per a qualsevol pregunta, contacti amb nosaltres a través del nostre correu electrònic (lasallemanresa@lasalle.cat) o al telèfon (938 74 03 51).
POLÍTICA DE PRIVACITAT


La Salle Catalunya l'informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris/àries i clients/clientes que puguin ser recaptats per la navegació o contractació de serveis a través del lloc web botiga.manresa.lasalle.cat.


En aquest sentit, La Salle garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).


L'ús de lloc web implica l'acceptació d'aquesta Política de Privacitat.


A quins serveis i ofertes s'aplica aquesta política de privacitat:


La forma en què processem les seves dades és similar per a la majoria de les nostres ofertes. Per tant, aquesta Política de privacitat s'aplica a tots els serveis que proporcionem als nostres clients/clientes.


1. Dades que processa La Salle Catalunya.


Les dades personals facilitades per vostès en la compra dels nostres béns o serveis.


2. Utilització de les seves dades per La Salle Catalunya.


La Salle Catalunya processa les seves dades d'acord amb totes les lleis de protecció de dades aplicables. Per descomptat, respectem els principis de la llei de protecció de dades per al processament de dades personals. Per tant, processem les seves dades només per als fins descrits en aquesta Política de privacitat o durant la recopilació de dades. Aquests són principalment el procés de compra i la provisió, desenvolupament, així com la seguretat dels nostres serveis. També els podem utilitzar per a estudis de mercat, per a l'optimització de processos de negoci i el disseny orientat a la demanda els nostres serveis.


3. Informació sobre llocs web i aplicacions.


Usem la seva informació per a proporcionar llocs web i aplicacions de La Salle Catalunya. Entre altres coses, fem servir aquesta informació per a millorar els nostres serveis.


4. Informació sobre xarxes socials.


La Salle Catalunya manté perfils en les xarxes socials de Facebook en elles, publiquem i compartim contingut, ofertes i recomanacions de productes. Amb cada interacció els operadors de les xarxes socials registren el seu comportament d'ús amb cookies i tecnologies similars. Els operadors de xarxes poden consultar estadístiques generals sobre els interessos i les característiques demogràfiques (com a edat, gènere o regió) del públic usuari.


5. Butlletí de notícies.


Li oferim diversos serveis de butlletins que inclouen:

 • Ofertes, rebaixes i categories.
 • Recordatoris, p. ex., quan abaixa el preu d'un article.
 • Enquestes per a, p. ex., esbrinar si li van agradar els articles que va comprar.
 • Recomanacions personalitzades d'articles que creiem que podrien agradar-li.
 • Novetats de influencers o marques que pot seguir en la nostra web.

6. Transmissió de les seves dades.


La Salle Catalunya només transmetrà les seves dades si així ho permet la legislació de protecció de dades. Treballem estretament amb alguns proveïdors de serveis, com a servei al client (per exemple, proveïdors de serveis de línia directa), proveïdors de serveis tècnics (com a operacions de centres de dades) o empreses de logística i repartiment. Aquests proveïdors de serveis només poden processar les seves dades en el nostre nom sota condicions especials. En la mesura en què els utilitzem com a processador, els proveïdors de serveis només podran accedir a les seves dades en la mesura i durant el període requerit per a la prestació del servei respectiu.


7. Drets de privacitat.


Sobre la base dels requisits legals pertinents, gaudeix dels següents drets de privacitat legals: dret a la informació (article 15 del RGPD), dret a l'eliminació (article 17 del RGPD), dret de rectificació (article 16 del RGPD), dret a la limitació del processament (article 18 del RGPD), dret a la portabilitat de les dades (article 20 del RGPD), dret a presentar reclamacions a una autoritat de protecció de dades (article 77 del RGPD), dret a la revocació del consentiment (article 7, paràgraf 3, del RGPD) i dret a oposar-se a unes certes operacions de processament de dades (article 21 del RGPD). Si desitja exercir els seus drets de protecció de dades, pot posar-se en contacte amb el nostre equip de protecció de dades en qualsevol moment en manresa@manresa.lasalle.cat.


8. Esborrament de dades.


Emmagatzemarem les seves dades personals durant el temps necessari per als fins establerts en aquesta Política de privacitat, en particular per a complir amb les nostres obligacions contractuals i legals. Si és necessari, també emmagatzemarem les seves dades personals per a altres fins, sempre que la llei ens permeti emmagatzemar-la per a fins específics, fins i tot per a la defensa de drets legals.


9. Protecció de les seves dades.


Les seves dades personals es transmeten de manera segura mitjançant encriptació. Això s'aplica a la seva comanda i a l'inici de sessió del client. Usem el sistema de codificació https. A més, protegim els nostres llocs web i altres sistemes mitjançant mesures tècniques i organitzatives contra la pèrdua, destrucció, accés, modificació o difusió de les seves dades per part de persones no autoritzades.


10. Modificacions d'aquesta política de privacitat.


A mesura que desenvolupem els nostres llocs web i aplicacions i implementem noves tecnologies per a millorar el nostre servei per a vostè, és possible que es requereixin canvis a aquest Avís de privacitat. Per tant, li recomanem que revisi aquesta política de privacitat de tant en tant.


11. Persones de contacte.


Sempre pot posar-se en contacte amb el nostre equip de protecció de dades a través de manresa@manresa.lasalle.cat o al 938 740 351 si té preguntes sobre la protecció de dades i el compliment dels seus drets.
POLÍTICA DE COOKIES


Aquest Portal utilitza una tecnologia denominada "cookies" amb la finalitat de poder recaptar informació sobre l'ús d'aquest lloc web.


L'informem que podem fer servir cookies amb la finalitat de facilitar la seva navegació a través del lloc web, distingir-li d'altres usuaris, proporcionar-li una millor experiència en l'ús d'aquest, i identificar problemes per a millorar el nostre lloc web. Així mateix, en cas que presti el seu consentiment, farem ús de cookies que ens permetin obtenir més informació sobre les seves preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els seus interessos individuals.


La present política de cookies té per finalitat informar-lo de manera clara i precisa sobre les cookies que es fan ús d'en el nostre lloc web.


Definició i funció de les cookies


Una cookie és un arxiu que es descarrega en l'equip de l'Usuari (ordinador o dispositiu mòbil) amb la finalitat d'emmagatzemar dades que podran ser actualitzades i recuperades per l'entitat responsable de la seva instal·lació.


La informació recaptada a través de les cookies pot incloure la data i hora de visites al lloc web, les pàgines visionades, el temps que ha estat en el nostre lloc web i els llocs visitats just abans i després d'aquest. En cap cas les cookies podrien danyar el seu equip.


Aquest portal Web utilitza cookies estrictament necessàries i essencials perquè l'Usuari utilitzi la pàgina Web i pugui moure's lliurement, utilitzar àrees segures, opcions personalitzades, etc.


Tipus de cookies que utilitza la pàgina Web i la seva finalitat


 • Cookies de sessió:

  Són cookies temporals que romanen en l'arxiu de cookies del seu navegador fins que abandoni la pàgina web, per la qual cosa cap queda registrada en el disc dur de l'usuari. La informació obtinguda per mitjà d'aquestes cookies, serveix per a analitzar pautes de trànsit en la web. A la llarga, això ens permet proporcionar una millor experiència per a millorar el contingut de la Web facilitant el seu ús.


 • Cookies permanents:

  Són emmagatzemades en el disc dur i la web les detecta cada vegada que l'usuari fa una nova visita. Una web permanent posseeix una data d'expiració determinada. La cookie deixarà de funcionar després d'aquesta data. Es fan ús generalment per a facilitar, per exemple, els serveis de registre.


 • Cookies tècniques:

  Les cookies tècniques són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries per al correcte funcionament d'un portal Web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereix. Per exemple, les que serveixen per al manteniment de la sessió, la gestió del temps de resposta, rendiment o validació d'opcions, fer servir elements de seguretat, compartir contingut amb xarxes socials, etc.


 • Cookies de personalització:

  Aquestes cookies permeten a l'usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina Web. Per exemple, definir l'idioma, configuració regional o tipus de navegador.


 • Cookies analítiques:

  Les cookies analítiques són les utilitzades pels nostres portals Web, per a elaborar anàlisis del comportament dels usuaris en els llocs web i perfils de navegació, així com per a conèixer les preferències dels usuaris amb la finalitat de millorar l'oferta de productes i serveis. Per exemple, mitjançant una cookie analítica es controlarien les àrees geogràfiques de major interès d'un usuari, quin és el producte de més acceptació, etc.


 • Cookies publicitàries:

  Són aquelles que permeten la gestió eficaç dels espais publicitaris que s'han inclòs en la pàgina web o aplicació des de la qual es presta el servei. Permeten adequar el contingut de la publicitat perquè aquesta sigui rellevant per a l'usuari i per a evitar mostrar anuncis que l'usuari ja hagi vist.


 • Cookies de xarxes socials:

  Per a facilitar que l'usuari pugui compartir continguts de la pàgina web en diferents xarxes socials, s'han inclòs botons específics. Aquests botons poden suposar que la xarxa social a la qual enllacin instal·lin cookies que, no estant sota el control d'aquest portal Web, poden tenir la finalitat de gestionar l'inici de sessió de l'usuari en la xarxa social, el manteniment d'aquesta sessió, o mostrar el comptador sobre quantes vegades s'ha compartit un determinat contingut en cada xarxa social. Recomanem als usuaris que revisin regularment les polítiques de privacitat i de cookies de cada xarxa social i, si és el cas, modifiquin els paràmetres de privacitat de cadascuna d'elles per a limitar les finalitats de rastreig que puguin dur a terme i ajustar aquests paràmetres als seus propis interessos.


És possible que, en visitar una pàgina Web es publiqui un anunci o una promoció sobre els nostres productes o serveis, s'instal·li en el navegador alguna Cookie que ens serveix per a desenvolupar un control dels nostres anuncis en relació, per exemple, amb el nombre de vegades que són vists, on apareixen, a quina hora es veuen, etc.


Pot ocórrer que algunes Cookies utilitzades en aquesta Web no estiguin relacionades amb La Salle Catalunya. Això es deu al fet que algunes pàgines de la Web tenen inserit contingut procedent de Webs de terceres parts. Si Vostè vol canviar les seves preferències de configuració de Cookies, haurà de consultar els llocs web d'aquestes terceres parts per a obtenir informació.


Cookies AnalítiquesCookies Xarxes SocialsCookies Publicitàries

(no utilitzades totes elles necessàriament en aquesta web)

Manera de desactivar o eliminar les cookies i revocació del consentiment prestat


Per a complir amb la legislació vigent, hem de demanar el seu permís per a gestionar cookies. Si decideix no autoritzar el tractament indicant-nos la seva no conformitat, només usaríem les cookies tècniques, ja que són imprescindibles per a la navegació per la nostra Web. En aquest cas, no emmagatzemaríem cap cookie. En el cas de continuar navegant pel nostre lloc web sense denegar la seva autorització implica que accepta el seu ús.


Tingui en compte que, si rebutja o esborra les cookies de navegació per la Web, no podrem mantenir les seves preferències, algunes característiques de les pàgines no estaran operatives, no podrem oferir-li serveis personalitzats i cada vegada que vagi a navegar haurem de sol·licitar-li de nou la seva autorització per a l'ús de cookies.


Si decideix modificar la configuració del seu accés a la pàgina Web, ha de saber que és possible eliminar les cookies o impedir que es registri aquesta informació en el seu equip mitjançant la modificació dels paràmetres de configuració del seu navegador.


A més, pot retirar en qualsevol moment el consentiment relacionat amb aquesta Política de Cookies, eliminant les cookies emmagatzemades en el seu equip a través dels ajustos i configuracions del seu navegador d'Internet:Canvis en la Política de Cookies


És possible que es produeixin canvis en aquesta Política de Cookies, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre lloc web amb l'objectiu d'estar adequadament informat de com i per a què usem les cookies.